Etätuparit – ja muita onnistumistarinoita

26.03.2020
Jaa

Asiakkaamme ovat löytäneet mitä luovempia ratkaisuja maailmanlaajuisen poikkeustilanteen tuomiin haasteisiin. Tässä artikkelisarjassa kerromme positiivisia onnistumistarinoita – vaikeudet kun voi joskus todellakin kääntää voitoksi! Toivottavasti löydät niistä inspiraatiota myös omaan arkeesi.

Liana Technologies – luovat toteutukset kunniaan!

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän palveluita tarjoavan Liana Technologiesin toimintaan kuuluvat vahvasti myös tapahtumat, joiden kautta yritys rakentaa tunnettuuttaan ja löytää uusia asiakkaita. Tänä keväänä myös lianalaiset joutuivat kohtaaman karvaan totuuden ja luopumaan livetapahtumistaan. Tapahtumia ei kuitenkaan peruttu, vaan kaikki tilaisuudet siirrettiin verkkoon. Lianalaiset näkivät ratkaisussa myös valoisan puolen, sillä verkossa tapahtumiin voi osallistua suurempi joukko ihmisiä kuin rajallisissa fyysisissä tiloissa.

Lukuisat yritykset ovatkin siirtäneet seminaarinsa ja koulutuksensa verkkoon, mikä sujuu useimmissa tapauksissa helposti (lue vaikka vinkkimme aiheeseen). Mutta kuinka käy juhlille, synttäreille, illanistujaisille ja muille kohtaamisille? Entäpä lianalaisten kauan odottamille tupareille?

Kuva: Liana Technologies

”Meitä harmittaisi vietävästi, jos emme pystyisi pitämään pitkään suunniteltuja tupareita ollenkaan. Päätimme ottaa härkää sarvista: määräaikaan mennessä ilmoittautuneet saavat viinipullolähetyksen kotiin ja voivat osallistua etäyhteydellä tupaantuliaisiin, jossa esittelemme yrityksen uudet tilat. On vain asianmukaista, että suomalainen SaaS-talo toteuttaa tupaantuliaiset ’kalsarikännit’ -periaatteella”, Lianan Suomen myyntijohtaja Simo Ikonen kertoo.

Verkkotapahtumien lisäksi Liana Technologies reagoi vallitsevaan tilanteeseen aikaistamalla suunnittelemansa LianaCast-podcastin aloittamista. LianaCastin ensimmäisessä jaksossa pääsi ääneen myös Eventillan CTO Markus, kun aiheena oli tietysti tapahtumien siirtäminen verkkoon.

Levi Wellness Club – ”Mistä tätä hyvyyttä oikein tulee?”

Sekä lukuisat pienyrittäjät että keskikokoiset yritykset ovat tunteneet koronaviruksen vaikutukset liiketoiminnassaan. Asiakkaiden määrä on laskenut radikaalisti eikä kysyntää ole kuin ennen, myös vienti on vaikeuksissa. Pienet yritykset on pakotettu keksimään uusia ratkaisuja tai jopa sulkemaan toimintansa vähintäänkin väliaikaisesti.

Pohjoisen tuntureilla Levillä lyötiin viisaat päät yhteen ja keksittiin uudenlainen ratkaisu, johon hyödynnettiin Eventillaa alustana. Levi Wellness Clubin omistaja Laura päätti, että on aika tarjota heidän asiakkailleen mahdollisuus auttaa. Vain parissa tunnissa Laura pystytti Eventillan avulla verkkokaupan, josta asiakkaiden on mahdollista lunastaa kuntosalijäsenyyksiä ennakkoon ensi talvelle, tai ryhtyä yrityksen kannattajajäseneksi.

”Olimme miettineet päämme puhki ja tilanne tuntui toivottomalta. Totesimme, että nyt on aika ottaa asiakkaat apuun. Otin yhteyttä Eventillan asiakaspalveluun ja vain muutamien tuntien kuluessa sain käsiini avaimet verkkokauppaan, josta asiakkaani voisivat lunastaa kuntosalipalveluita ja tukea meitä juuri nyt, kun avun tarpeemme on suurimmillaan.”

On ollut mahtavaa huomata, kuinka toisten auttamisen halu on nostanut päätään näinä vaikeimpina aikoina. ”Mistä tätä hyvyyttä oikein tulee?” toteaa Laurakin liikuttuneena.

Seuraavassa artikkelissamme lisää ihastuttavia onnistumistarinoita – pysyttele siis kuulolla, positiivisia ajatuksia todellakin tarvitaan!

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.