Kurssit ja koulutukset

Kurssien ja koulutusten hallinta Eventillalla

Kurssien ja koulutusten hallinta on tarkkaa työtä, missä on avuksi toimiva koulutusten hallintajärjestelmä. Eventillan kautta luot sujuvan ilmoittautumisprosessin, hallitset koulutustesi osallistujatiedot sekä lähetät koulutustodistukset ja -sertifikaatit kurssin jälkeen.

Koulutusten hallinta

Vaivaton koulutustenhallinta

Eventilla on helppokäyttöinen koulutustenhallintajärjestelmä verkossa. Järjestelmän avulla luot koulutuksellesi koulutussivun, kutsut, ilmoittautumisen, viestinnän ja osallistujatodistukset – kaikki tietysti oman brändisi mukaisesti.

Eventillan käyttö on helppoa, eikä koulutusmateriaalien luomiseen tarvita teknistä osaamista. Täytä vain tarvittavat tiedot koulutusten ylläpidosta ja tyylikäs koulutussivu on valmis!

Tapahtumalistaus Eventillassa

Koulutustenhallintajärjestelmä

Miksi koulutusten hallintajärjestelmä?

Koulutusten hallintajärjestelmä tuo koulutusten ja kurssien järjestäjälle monia konkreettisia hyötyjä. Koulutustenhallinta nopeuttaa koulutusmateriaalien kuten koulutussivun ja -kalenterin luontia, mahdollistaa erilaiset viestintäautomaatiot ja tekee palautteen keräämisestä koulutuksen jälkeen mutkatonta.

Koulutustenhallintajärjestelmä on myös helppo integroida muihin käytössä oleviin järjestelmiin kuten webinaarijärjestelmään, CRM-järjestelmään tai taloushallinnonjärjestelmään.

Markkinointi ja ilmoittautuminen

Eventillan avulla tuot koulutuksesi suoraan verkkosivuillesi, joko koulutuskalenterina tai -listauksena. Markkinoinnissa hyödynnät helposti luotavaa koulutussivua, joka antaa osallistujalle kaiken tarvittavan tiedon koulutuksesta. Koulutussivulla osallistuja ilmoittautuu tai maksaa osallistumismaksun. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen lähetät automatisoidusti koulutuslinkin etäkoulutukseen tai QR-koodin paikan päällä tehtävää rekisteröimistä varten.

  • Koulutussivu ja koulutuskalenteri
  • Ilmoittautumislomake ja osallistumismaksut
  • Linkki onlinekoulutukseen tai QR-koodi paikan päälle
QR-koodien lukemista EventillaAppin avulla.

Osallistumistodistukset ja -sertifikaatit

Eventillan avulla jaat osallistujillesi brändisi näköiset sertifikaatit ja todistukset koulutukseen osallistumisesta – automatisoidusti ja kohdennetusti. Osallistujatiedot kirjautuvat Eventillaan joko QR-koodien avulla EventillaApp-sovelluksella tai webinaari-integraation avulla käytössä olevasta webinaarijärjestelmästä.

  • Todistukset ja sertifikaatit oman ilmeesi mukaan
  • Automaattisesti vain koulutuksen suorittaneille

Palaute ja materiaalit

Hyödynnä osallistujien antamaa palautetta koulutustesi kehittämisessä. Koulutusten hallintajärjestelmä koostetaa raportit haluamistasi tiedoista ja voidaan automatisoida lähetettäväksi oikeille tahoille. Palautekyselyn yhteydessä voit lähettää osallistujille koulutuksen materiaalit.

  • Palautekysely koulutukseen osallistuneille
  • Tietoturvalliset jaettavat raportit
  • Koulutusmateriaalien jako koulutuksen jälkeen

Eventillassa on helppo hoitaa tapahtumat kokonaisuudessaan, ilmoittautumisesta viestintään ja asiakasrekisterin hallintaan.

Nelli Sajakoski Nelli SajakoskiViesti ry

Ominaisuudet

Eventilla koulutusten ja kurssien hallintaan

Säästä aikaa kopioimalla koulutuskokonaisuuksia

Muutamalla klikkauksella kopioit toistuvat koulutukset ja niiden viestinnän, raportit ja palautekyselyt tuleville päivämäärille.

Automatisoi koulutusviestintä etukäteen

Varmista osallistumisen helppous etukäteen ajastetun koulutusviestinnän avulla. Lähetä vahvistusviestit ja muistutukset sekä tarvittavat ohjeistukset koulutuksen osallistujille.

Tuo koulutuksesi verkkosivuillesi

Tuo joko kaikki tai valitsemasi koulutukset suoraan osaksi verkkosivujasi. Mahdollista osallistujalle koulutusten etsiminen esimerkiksi paikkakunnan mukaan.

Kirjaa läsnäolotiedot ja kohdenna viestintä

Lähetä osallistumistodistus ja palautekysely vain koulutuksessa läsnäolleille. Läsnäolotietoja voit hyödyntää myös jatkokurssien markkinoinnissa!

Integroi koulutustenhallinta muihin järjestelmiin

Webinaari-integraatio helpottaa etäkoulutusten järjestämistä ja integraatio laskutusjärjestelmään luo osallistujien laskut automaattisesti.

Hallitse maksullisten koulutusten budjettia

Eventillan budjetointityökalu mahdollistaa koulutuksen kulu- ja tulorakenteen tarkan ennakoinnin, eikä lukujen naputteleminen muihin järjestelmiin vie kallisarvoista aikaa.

Vinkki koulutuksiin

Nimikyltit Eventillasta

”Jos koulutuksesi sisältää ryhmätöitä tai muuta verkostoitumista, sinun kannattaa tulostaa osallistujille nimikyltit, jotka saat Eventillan kautta. Nimikyltit luodaan samaan brändi-ilmeeseen kuin koulutussivu ja osallistumistodistukset, joten koko koulutuksen ulkoasu säilyy yhtenäisenä. Voit myös kannustaa osallistujia verkostoitumaan LinkedInissä nimikylttejä hyödyntäen.”

Tuuli Eventillalta

Eventilla koulutuksiin

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan koulutuksen tai tapahtuman.

Hinta alkaen
990
Valitse!
Suosituin

Business

Kun järjestät useamman koulutuksen vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Valitse!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Valitse!

Asiakkaiden rakastama koulutustenhallinnan kumppani.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Varaa demo