Urheilutapahtumat

Urheilutapahtuman järjestäminen Eventillalla

Urheilutapahtumat keräävät usein laajan yleisön, minkä vuoksi onkin tärkeää varmistaa tapahtumanhallinnan toimivuus. Eventilla tarjoaa tapahtumasi näköisen ilmoittautumisen, lipunmyynnin ja sisäänpääsyn yhdessä työkalussa.

Eventilla urheilutapahtumissa

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa urheilutapahtumallesi verkkosivun, monipuolisen ilmoittautumistyökalun ja viestinnän – kaikki oman brändisi ilmeen mukaisesti.

Urheiluseurasi näköistä viestintää suoraan sovelluksesta – automatisoituna ja kohdennettuna. Ohjaa osallistujat yksilöidylle tapahtumasivulle suoraan sosiaalisesta mediasta tai viestimällä henkilökohtaisesti. Osallistujalista voi olla julkinen, jotta kilpailijat pääsevät tutustumaan vastustajiinsa etukäteen.

Lipunmyynti ja maksut brändisi näköisellä tapahtumasivulla, jossa ei ole esillä kilpailevia tapahtumia. Luo alennuskoodeja tai lisämaksullisia palveluita valittavaksi.

Toimiva sisäänpääsy vähentää jonotusaikoja. Vahvistusviestin QR-koodi kulkee kätevästi taskussa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn. Tapahtumanjärjestäjän helppokäyttöinnen Eventilla-sovellus skannaa lipun hetkessä.

“Eventillan avulla ilmoittautumiset massajuoksutapahtumiin, kuten Helsinki Marathon ja Helsinki Half Marathon ovat onnistuneet vaivattomasti. Olemme siirtäneet kaikki juoksutapahtumiemme ilmoittautumiset Eventillaan, jolloin kaikki osallistujadata on yhdessä ja samassa järjestelmässä. Eventillassa onnistuu eri kampanjahintojen aikaporrastus, eikä meidän tarvitse enää huolehtia ajantasalla olevien hintojen asettamisesta. Myös oheistuotteiden ja -palveluiden lisämyynti toimii Eventillassa erittäin kätevästi.”

Tero Forsberg

Runner’s High Oy

Vinkki urheilutapahtumiin

”Yleensä urheilutapahtumaan osallistujat haluavat maksaa kokonaan tai osittain liikuntaeduilla, joten tämä kannattaa huomioida ilmoittautumistilanteissa. Osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle henkilölle tai seuraavaan tapahtumaan on myös hyvin yleistä, minkä vuoksi ilmoittautumisjärjestelmän tulisikin olla ketterä.”

Marjo Eventillalta

Valitse sopiva paketti urheilutapahtumiisi

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan urheilutapahtuman.

Hinta alkaen
990
Ota yhteyttä!

Business

Kun järjestät useamman urheilutapahtuman vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Ota yhteyttä!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Ota yhteyttä!

Asiakkaiden rakastama urheilutapahtumien kumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Sovi demo