Mitäs sitten kesällä?

23.06.2016
Jaa

Kun aurinko jo kovasti polttelee toimiston ikkunoita siirtyy mieli vähän väkisellä jo kohti juhannus mökkeilyä. Sitä ennen on kuitenkin hyvä katsastaa mitä kesän saapuminen tuo tapahtuman järjestäjälle.

Suomi on ymmärrettävistä syistä kesätapahtumien luvattu maa. Etenkin heinäkuussa meitä hellitään lukuisilla kursseilla, kesäteattereilla, leireillä ja tapahtumilla. Me täällä Eventillassa suosittelemme kaikkia, niin tapahtumavieraita, kuin järjestäjiä elämään hetkessä ja nauttimaan tapahtumatarjonnasta ja kesästä. Tämä onnistuu osin sillä, että annatte tapahtumailmoittautumiset ja infot osaavan järjestelmän käsiin. Kyllä se nettipalvelin jaksaa palvella niin paahteessa kuin kesäillan hämyssä, ettei teidän tarvitse. Ota vastaan ilmoittautumiset, infoa tärkeistä asioista ja muistuta osallistujia ajoissa automaattisesti niin ettei aika mene turhaan puhelimessa ja sähköpostissa roikkumiseen.

Loppukesästä on sitten viimeistään hyvä aika laittaa syksyn kurssit ja tapahtumat esille ja aukaista ilmoittautumiset. Parhaiden vieraidesi kalenterit täyttyvät nopsaan.

Mitä sitten Eventilla tekee kesällä? Osa ottaa rennosti ja lomailee, osa tekee uusia ominaisuuksia, jotta syksyllä olemme entistä parempi kumppani. Sekä asiakaspalvelumme, että tekninen tukemme palvelevat teitä läpi kesän.

Aurinkoa ja inspiroivia tapahtumia!

Eventillan tiimi

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.