Tiimi kasvaa, haussa uusi ohjelmistokehittäjä

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Uusi työkaveri on löydetty. Teitä hakijoita oli ilahduttavan ja yllättävän suuri määrä ja valitettavasti emme kaikkia pystyneet haastattelemaan. Kaikille hakijoille on nyt ilmoitettu ja huoli pois, seuraavat rekryt aukenevat taas pian

Hei ohjelmistokehittäjä, tuukko nää koodaa?

Mitä ja milloin

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloituspäivä heti/sopimuksen mukaan. Töitä tehdään Eventillan Oulun toimipisteessä, Kansankatu 53:ssa kokopäiväisesti, vakituisesti tai halutessasi sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme

Eventilla Oy on 2010 perustettu oululainen ohjelmistoyritys, joka kehittää tapahtumien hallintaan verkkopalvelua. Palvelun avulla asiakkaamme voivat luoda tapahtuman esittelysivun ja ilmoittautumislomakkeen, kerätä tarvittaessa osallistumismaksut sekä hoitaa tapahtumaviestinnän sähköpostilla tai tekstiviestein. Olemme vakavarainen tulosrahoitteinen yhtiö ja teimme viime vuonna kasvua n.70%.

Palvelulla on jo satoja organisaatioita käyttäjinä ja suosituimpiin tapahtumiin tulee tuhansia ilmoittautumisia.


Millaisen tyypin kanssa me haluaisimme tehdä töitä

Tiimissä on tällä hetkellä yhdeksän henkilöä ja puhumme kaikki suomea / oulua. Meidän kanssa samassa työyhteisössä toimii Liana Technologies (ent. Koodiviidakko) joten halutessasi myös kielitaitoa pääsee kohentamaan yli 20:n kansallisuuden kanssa.

Etsimme henkilöä joka pystyy oma-aloitteisuuteen sekä mukavaa työkaveria jonka kanssa on mukava tulla töihin, emme vuokraa sinua ulos ja meille yrityskulttuurin vaaliminen on tärkeää. Jos olet vielä nuori kyky täynnä motivaatiota niin meillä on mahdollisuus oppia ja kasvaa kovaksi tekijäksi.


Mitä hommat pitää sisällään

Eventillaa koodataan PHP:lla ja tietokantana käytetään PostgreSQL:ää. Käyttöliittymä on selainpohjainen ympäristö, joten HTML, CSS ja Javascript ovat toki myös käytössä.

Kehitys- ja tuotantoympäristössä käytämme  GNU/Linux-palvelimia ja GIT-versiohallintaa.

Plussaksi laskemme kokemuksen REST-rajapinnoista.

Eventillaa käytetään tällä hetkellä mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Ranskassa, Dubaissa ja Hong Kongissa. Eventillan käyttäjä- sekä ilmoittautujamäärien kasvaessa vahvasti lähdemme nyt skaalaamaan palvelumme suorituskykyä ylöspäin ja varaudumme tulevaisuuden haasteisiin jotta voimme palvella paremmin ympäri maailmaa sijaitsevia asiakkaitamme.


Tarjoamme

Olemme kasvaneet vauhdikkaasti jo useamman vuoden ajan ja nyt on aika tehdä seuraavan viiden vuoden tähtäimellä teknisiä ratkaisuja ja tuotekehitystä. Pääset vaikuttamaan tuotteen ominaisuuksiin ja haastamaan oman osaamisesi ketterässä kehitystahdissa.

Meillä ei käytetä kellokorttia. Luotamme työntekijöihimme ja vastuuta sekä vapauksia on tarjolla omien intohimojen mukaisesti.

Palkan lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme mm. liikuntaedun sekä kattavat vakuutukset. Koko työyhteisön kattavia aktiviteetteja/illanviettoja järjestetään myös lukuisia kertoja vuodessa. Hauskaa pitää olla, tätä varten suunnitteluun on valjastettu kokonaan oma toimikuntakin.


Lisätietoja ja hakemukset

Voit kysellä työtehtävistä ja yrityksestä lisää:

CTO Markus Haataja
markus.haataja@eventilla.com
+358 40 582 0957

Markus ottaa hakemukset vastaan mieluiten sähköpostiin