Todistukset ja sertifikaatit tapahtumista

23.07.2020
Jaa

Tapahtumarikkaan ja usein rankankin koulutus- tai kurssirupeaman jälkeen on palkitsevaa saada käsiin jonkinlainen todistus, joka kertoo suorituksen toteutuneen tai todistaa kurssin käydyksi. Joskus koulutusten tai kurssien todistukset ovat osallistujille vain muisto mukavasta viikonlopusta, usein kuitenkin vaadittu virallinen merkintä, jolla he voivat osoittaa pätevyytensä tietyssä aiheessa. Mikä todistuksen merkitys sitten lopulta onkaan, kannattaa sinun tarjota mahdollisuus sellaiseen.

Listasimme, kuinka luot sujuvan todistusprosessin Eventillan avulla.

Pidä kiinni brändistäsi 

Tapahtumalla tulisi olla brändisi mukainen ulkoasu, joka luo siitä yhtenäisen kokonaisuuden osallistujien silmissä. Jatka siis brändisi mukaista teemaa myös todistuksissa tai sertifikaateissa, ja lisää dokumenttiin vähintään yrityksesi logo. Muista myös miettiä todistuksen verbaalinen sävy yhtenäiseksi muun viestinnän kanssa: jos tapahtumasi on rento, ei todistuksenkaan tarvitse olla kovin virallinen.

Eventilla luo todistuspohjat puolestasi – juuri oman brändisi ja tapahtumaviestintäsi mukaisesti. Alla esimerkki Eventillan brändillä toteutetusta yksinkertaisesta tapahtumaviestinnästä ja todistusmallipohjasta.

 

Automatisoi ajankohtaisesti

Todistuksen tai sertifikaatin voi toimittaa osallistujalle sähköisessä muodossa PDF:nä tai jakaa perinteisesti paperisena tapahtumapaikalla tai postitse. Tärkeintä on, että todistus toimitetaan ajallaan – kuukausia myöhässä saapuneella sertifikaatilla tuskin on enää samaa arvoa. Siksi suosittelemmekin sähköisen lähettämisen automatisoimista, erityisesti verkkotapahtumissa. Eventillassa voit määrittää viestinnän lähtemään ajastettuna tietyn ajan kuluttua tapahtuman loppumisesta. Mitä pikemmin, sitä parempi, sanomme me!

Suoritusmerkinnät ja niiden jakaminen

Suoritusmerkintöjen hyväksyminen voi olla hyvinkin tarkkaa ja virallista, riippuen todistuksen tai sertifikaatin luonteesta. Kyse voi olla vaikkapa tapahtumaan saapumisen tai sisään- ja uloskirjautumisten seuraamisesta. Esimerkiksi webinaareissa voit seurata tietyn osallistujan sisään- ja uloskirjautumisaikoja Eventillan avulla. Livetapahtumissa taas voit kirjata osallistujat sisälle Eventillan sovelluksella, joka rekisteröi skannatun henkilökohtaisen QR-koodin sisäänkirjautumiseksi. 

Nämä sisäänkirjautumiset tai rekisteröimiset näetkin tuttuun tapaan Eventillan raporteilla. Raportit ja niistä valitut tiedot voit toimittaa eteenpäin halutulle vastaanottajalle, tarvittaessa myös salasanalla suojattuna. Muista hyödyntää myös muita Eventillan ominaisuuksia raporteissa.

Todistukset ja sertifikaatit Eventillalla

Eventilla voi siis luoda sinulle yksilöidyn ja brändisi mukaisen todistuspohjan. Pohja kustomoidaan toiveidesi mukaan ja se seuraa koko tapahtuman yleistä visuaalista ilmettä. Jos olet asiakkaamme ja haluat suunnitella yrityksellesi todistuspohjan, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi.

 

Psst! Tiesitkö, että Eventillalta saat myös brändisi mukaiset tulostettavat nimikyltit?

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.