Asiakkaidemme kokemuksia

POHTO

“Suosittelen mielelläni Eventillaa koulutusjärjestäjille. Koko koulutusten prosessi on hallittavissa yhdestä paikasta ja manuaaliseen työhön kuluva aika on vähentynyt merkittävästi.”

Henna Piirainen

POHTO

Lue asiakastarina

Suomen Ekonomit

“Eventilla on korvaamaton apu meidän melko haastavan ja monipuolisen tapahtumaprosessin toteuttamisessa. Toimivat integraatiot ja asiantuntijoiden tuki varmistavat, että työkalu on parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksi!”

Krista Karusalmi

Suomen Ekonomit

Lue asiakastarina

Polar Bear Pitching

”Polar Bear Pitchingiin saapuu vieraita ympäri maailman. Lippuja on helppo myydä ulkomaille ja viestintä kansainvälisille yleisöille on vaivatonta. Apu on aina puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Tapahtuman kasvaessa Eventilla on halunnut kehittyä kanssamme ja tukenut meitä mm. viestinnässä.”

Mia Kemppaala

Polar Bear Pitching

Lue lisää

Veronmaksajat

”Eventillan webinaari-integraatio auttoi koulutustemme siirtämisessä verkkoon, kun fyysiset tapahtumat peruttiin poikkeustilan vuoksi keväällä 2020. Osallistujatiedot siirtyivät vaivattomasti GoToWebinar-järjestelmään, joten yllättäen tullut muutos ei aiheuttanut kummempia lisätöitä. Järjestelmän kautta myös viestimme osallistujille tapahtumaan tulleista muutoksista.”

Jouni Junkkaala

Veronmaksajain Keskusliitto ry.

Lue lisää

Liana Technologies

”Käytämme Eventillaa kaikkeen henkilöstötoimintaan, kuten kesäjuhlille ilmoittautumiseen. Järjestelmä on käytössä myös asiakastapahtumissamme. On kätevää, että samassa näkymässä voi hallinnoida usean eri organisaation erilaisia tapahtumia, meidän tapauksessamme esimerkiksi henkilöstön viihdetapahtumia tai Hong Kongin yksikön asiakastapahtumia.”

Fanni Mäki

Liana Technologies

Lue lisää

Vauhtipuisto

”Onneksi keksimme yhteistyön Eventillan kanssa, koska nyt ilmoittautumiset ja maksut hoituvat napin painalluksella, ja meidän näköisellämme ilmeellä, mikä on iso juttu. Voimme myös kätevästi seurata ketkä ovat maksaneet lippunsa.”

Kalle Komulainen

Vauhtipuisto

Lue lisää

Kiilto

”Järjestämme vuodessa useita koulutuksia. Eventilla tarjoaa meille helppokäyttöisen järjestelmän, jonka avulla säästämme aikaa. Arvostamme erityisesti Eventillan kykyä hoitaa tapahtumat kokonaisuutena. Ilmoittautumiset, todistukset, palautekyselyt ja asiakasrekisteri ovat hallittavissa helposti. Eventilla on mainio järjestelmä.”

Anne-Maarit Hyvönen

Kiilto

Runner’s High

“Eventillan avulla ilmoittautumiset massajuoksutapahtumiin, kuten Helsinki Marathon ja Helsinki Half Marathon ovat onnistuneet vaivattomasti. Olemme siirtäneet kaikki juoksutapahtumiemme ilmoittautumiset Eventillaan, jolloin kaikki osallistujadata on yhdessä ja samassa järjestelmässä. Eventillassa onnistuu eri kampanjahintojen aikaporrastus, eikä meidän tarvitse enää huolehtia ajantasalla olevien hintojen asettamisesta. Myös oheistuotteiden ja -palveluiden lisämyynti toimii Eventillassa erittäin kätevästi.”

Tero Forsberg

Runner’s High

Muita asiakkaitamme