Webinaarin järjestäminen

Kuinka järjestää webinaari?

Eventillan avulla luot webinaarillesi ilmoittautumissivun, hallitset ilmoittautumiset sekä viestit webinaarisi osallistujille – automatisoidusti ja tietysti täysin oman brändisi mukaan. Tuo webinaarisi esille verkkosivuillesi webinaarikalenterin avulla ja ota kaikki hyöty irti webinaareistasi markkinoinnissa ja asiakassuhteiden ylläpidossa!

Webinaarin hallinta Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa webinaarille brändisi mukaisen verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän. Webinaari-integraatio mahdollistaa webinaarin luomisen suoraan Eventillasta esimerkiksi Zoomiin, jolloin webinaarien hallinta on mahdollista yhdestä järjestelmästä. Muista kerätä tärkeät läsnäolotiedot talteen ja kerää osallistujilta palautetta, jotta voit jatkossa järjestää aina vain parempia webinaareja!

Webinaarin järjestäminen helposti haltuun

Eventillan avulla luot nopeasti ja vaivattomasti webinaarillesi oman verkkosivun, joka toimii webinaarin ilmoittautumisalustana. Webinaariprosessi aina kutsuista vahvistus- ja muistutusviesteihin on mahdollista rakentaa hyvissä ajoin valmiiksi, jotta h-hetken lähestyessä voit itse keskittyä webinaarin sisältöön ja tekniseen toteutukseen. Webinaarin jälkeen läsnäolotiedot ja osallistujien palautteet on helppo jakaa tietoturvallisesti niitä tarvitseville suoraan Eventillasta.
  • Webinaarikalenteri verkkosivuillesi
  • Ilmoittautumiset oman sivun ja lomakkeen kautta
  • Kerää maksut maksullisista webinaareista
  • Varmista osallistujat linjoille automatisoidulla viestinnällä
  • Hyödynnä läsnäolotiedot mm. markkinoinnissa ja myynnissä

Kaikki webinaariin yhdellä järjestelmällä

Tyyliisi sopiva tapahtumasivu kerää yhteen webinaarisi tärkeimmät tiedot, kuten ajankohdan ja ohjeet yhteyden avaamiseksi. Tapahtumasivulla osallistuja ilmoittautuu mukaan ja maksaa osallistumismaksun, mikäli webinaarisi on maksullinen. Osallistuja saa ilmoittautumisesta automaattisen vahvistusviestin, jossa on henkilökohtainen webinaarilinkki. Linkin avulla tiedät, ketkä ilmoittautuneista olivat paikalla webinaarissasi.

Eventillan kautta lähetät ja kohdennat täysin brändisi ilmeen mukaista viestintää organisaatiosi sähköpostiosoitteesta. Kutsut, ilmoittautumisvahvistukset ja muistutusviestit voidaan automatisoida lähteväksi haluamanasi ajankohtana, joten voit vain keskittyä webinaarisi pitämiseen. Eventillan avulla varmistat myös oikeat kieliversiot viestinnässäsi.

Webinaariosallistujien henkilötietoja on käsiteltävä huolellisesti. Eventilla mahdollistaa tietojen jakamisen suoraan järjestelmästä, ilman tarvetta ladata mitään omalle tietokoneelle. Myös osallistujien henkiötietojen anonymisointi voidaan ajastaa esimerkiksi vuoden kuluttua webinaarista.

Miksi webinaarin järjestäminen Eventillalla kannattaa?

Varmasti oikea webinaarilinkki osallistujille

Moni webinaarijärjestäjä on kokenut sen tilanteen, kun vahvistusviestiin on lipsahtanut inhimillisen virheen vuoksi toimimaton linkki. Tapahtumanhallintajärjestelmä pitää huolen, ettei näin pääse enää käymään!

Helposti kopioitava webinaariprosessi

Järjestämässä pian uuden webinaarin? Kopioi vain ilmoittautumissivu yhdessä lomakkeen, viestinnän ja palautekyselyjen kanssa ja muokkaa yksityiskohdat muutamassa minuutissa.

Osallistujatiedot tietoturvallisesti hallinnassa

Webinaarin osallistujilta kysytyt tiedot ovat lailla suojattuja henkilötietoja. Eventillan avulla varmistat niiden turvallisen hallinnan mm. ajastamalla anonymisoinnin.

Integraatio webinaari-järjestelmään

Eventillan integraatio webinaarijärjestelmään mahdollistaa webinaarien hallitsemisen suoraan Eventillasta. Luo webinaari oikeilla tiedoilla webinaarijärjestelmään samalla, kun viimeistelet webinaarin ilmoittautumissivun. Webinaari-integraatio mahdollistaa myös webinaarilinkin käytön muuttujana viestinnässä, jolloin minimoidaan kirjoitusvirheiden riski webinaarilinkkiä kopioitaessa.

Webinaari-integraatioita

Lue tarkemmin Eventillan webinaari-integraatioista täältä!

Zoom

Online-kokoukset ja webinaarit.
Lue lisää

WebinarJam

Helppokäyttöinen webinaarialusta.

GoToWebinar

Webinaarijärjestelmä.
Lue lisää

Microsoft Teams

Tiimityöskentely ja online-kokoukset.
Lue lisää

Asiakkaalta kuultua:

”Eventillan webinaari-integraatio auttoi koulutustemme siirtämisessä verkkoon, kun fyysiset tapahtumat peruttiin poikkeustilan vuoksi keväällä 2020. Osallistujatiedot siirtyivät vaivattomasti GoToWebinar-järjestelmään, joten yllättäen tullut muutos ei aiheuttanut kummempia lisätöitä. Järjestelmän kautta myös viestimme osallistujille tapahtumaan tulleista muutoksista.”

Jouni Junkkaala

Veronmaksajat

Vinkki webinaareihin

“Webinaaria järjestäessäsi sinun kannattaa rakentaa webinaaristudio, jotta äänen- ja kuvanlaatu pääsevät oikeuksiinsa. Kuvaamalla verkkotapahtumasi aina samassa ympäristössä luot niille oman ilmeen, jonka katsojasi tunnistavat. Suosittelemme integroimaan Eventillan webinaarisovellukseesi, jotta saat kaiken hyödyn irti molemmista järjestelmistä.”

Markus Eventillalta

Lue vinkkimme verkkotapahtumien järjestämiseen

Eventilla-paketit webinaarien järjestämiseen

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan webinaarin.

Hinta alkaen
990
Ota yhteyttä!

Business

Kun järjestät useamman webinaarin vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Ota yhteyttä!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Ota yhteyttä!

Asiakkaiden rakastama webinaarikumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Markus Liimatainen

Account Manager

Sovi demo