Parempi webinaari integraation avulla

Webinaari-integraatiot tapahtumanhallinnassa

Integraatio webinaariohjelmistoon (kuten Zoom, Microsoft Teams tai GoToWebinar) tuo tapahtumanhallintaasi paljon etuja. Tee webinaarista brändisi näköinen ja hallitse järjestelyjä yhdessä ohjelmistossa. Eventillan webinaari-integraation avulla webinaarin järjestäminen on helpompaa ja tehokkaampaa.

Parempi webinaari integraation avulla

Lähetä webinaarin osallistujille brändisi näköiset kutsut, vahvistus- ja muistutusviestit, kiitokset ja palautekyselyt – kaikki samasta järjestelmästä.

Integraation avulla voit myös myydä lippuja maksullisiin webinaareihin. Käytössäsi ovat Eventillan monipuoliset maksutavat, oma maksugatewaysi tai laskutus.

Yhdistä webinaariohjelmisto myös muihin järjestelmiin, kuten CRM, taloushallinto ja markkinoinnin automaatiot. Ei enää kadotettua dataa!

Järjestätkö tapahtuman verkossa ja livenä? Integraation avulla hoidat myös hybriditapahtumien järjestelyt helposti ja kohdennat erilaista viestintää paikallaolijoille sekä verkko-osallistujille.

Näin webinaarin järjestäminen toimii

Klikkaa aikajanan painikkeita, niin näet esikatselun webinaarijärjestelyistä integraation avulla.

Webinaari-integraatio käytännössä

Webinaarin integroiminen tapahtumanhallintaan tuo paljon käytännön etuja ja mahdollistaa järjestelyt suurimmaksi osaksi yhdessä järjestelmässä. Webinaari, tapahtumasivu, viestintä ja muut ennakkojärjestelyt tehdään Eventillassa. Eventillassa lisätään vahvistus- ja muistutusviesteihin linkki webinaariin yksinkertaisen muuttujan avulla. Itse webinaarilähetys pidetään webinaarijärjestelmässä, tässä esimerkissä Zoomissa. Zoom rekisteröi läsnäolijat ja tiedot haetaan Eventillaan yhdellä klikkauksella. Webinaarin jälkeen Eventillasta lähetetään kiitosviesti sekä palautekysely paikalla olleille. Webinaarin järjestäminen integraatiota hyödyntämällä on tehokkaampaa ja kaikki data pysyy tallessa yhdessä paikassa.

Zoom

Online-kokoukset ja webinaarit.
Lue lisää

Microsoft Teams

Tiimityöskentely ja online-kokoukset.
Lue lisää

GoToWebinar

Webinaarijärjestelmä.
Lue lisää

WebinarJam

Webinaarijärjestelmä.

Tässä olemme listanneet yleisimmät valmiit webinaari-integraatiomme. Käytätkö jotakin muuta järjestelmää? Teemme integraatioita myös räätälöityinä, joten kysy myös muista mahdollisuuksista. Eventillasta löytyy moderni REST-rajapinta, mikäli haluat tehdä integraation itse.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää Eventillan mahdollisuuksista webinaarin järjestämisessä.